PostHeaderIcon Salarisadministratie

Voor uw salarisadministratie zijn CAO's beschikbaar, maar ook wanneer uw bedrijf niet onder een CAO valt, kunnen wij de salarisadministratie voor u verwerken. Uw salarisadministratie wordt net als uw financiële administratie geboekt in Exact software. Het grote voordeel hiervan is dat uw salarisadministratie rechtstreeks in de financiële administratie wordt opgenomen.

Uiteraard kunt u ook alleen de salarisadministratie aan Euro-Balans uitbesteden. U ontvangt dan periodiek de salarisstrokenen loonjournaalpost met de salariskostenverdeling op de door u gewenste grootboekrekening, zodat deze journaalpost aansluit op uw eigen administratie.

Uiteraard verzorgen wij periodiek uw aangifte loonheffing en ontvangt u aan het eind van het jaar voor uw medewerkers hun jaaropgave.

En extra service die wij aanbieden is dat wij voor u ook de zieke-en herstelmeldingen en/of de pensioenaanmeldingen c.q. wijzigingen kunnen verzorgen.

 
Service
Of u nu kiest voor een vast boekjaartarief of declaratie op uurbasis, u mag van ons verwachten dat de “meter” niet direct gaat lopen als u een vraag aan ons stelt, een telefoontje met ons pleegt of een email aan ons stuurt. Wij vinden enige mate van “kostenloze” begeleiding en/of advisering van onze relaties vanzelfsprekend.