PostHeaderIcon Financiële Administratie

Voor veel ondernemers zijn zaken als financiële administratie, salarisadministratie, belastingaangiftes en fiscale zaken geen dagelijkse bezigheden. Vaak is hiervoor te weinig tijd en houdt u zich liever bezig met uw eigen onderneming.

U kunt uw administratie op verschillende manieren bij ons aanleveren, waarna wij de gegevens administratief verwerken:

  1. in zijn geheel in een 'schoenendoos'
  2. via een Excel-file.

In het tweede geval is het voor ons minder werk en zijn de kosten voor u lager.

Wij boeken uw administratie met Exact software, waarbij mogelijkheden van kostenplaats en kostendragers aanwezig zijn. Wij stellen uw jaarrekening samen, dus de Balans en Winst- en Verliesrekening met de toelichting hierop. Deze heeft u nodig voor uw aangifte inkomstenbelasting of om krediet te krijgen bij de bank.

Desgewenst begeleiden wij starters bij het opzetten van een goede administratie, de aanmelding bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst.

 
Service
Of u nu kiest voor een vast boekjaartarief of declaratie op uurbasis, u mag van ons verwachten dat de “meter” niet direct gaat lopen als u een vraag aan ons stelt, een telefoontje met ons pleegt of een email aan ons stuurt. Wij vinden enige mate van “kostenloze” begeleiding en/of advisering van onze relaties vanzelfsprekend.